Nem mindennapi történelem. Válogatás a Napi Történelmi Forrás szerzőinek írásaiból I. Gondolat Kiadó
Egy pillanat...
GONDOLAT KIADÓ

Nem mindennapi történelem. Válogatás a Napi Történelmi Forrás szerzőinek írásaiból I.Valóban egy brit diplomata hozta az első rögbilabdát Magyarországra? Tényleg összeesküvés áldozata lett a legtöbb Árpád-házi uralkodó? Miként lett „nemzeti ünnep” június 22-e a németek által megszállt keleti területen? Ha szeretné tudni a választ, vagy csak érdekli, milyen lett volna az Albert Speer által tervezett Új-Berlin, és hogy miként élték meg Magyarországon a szovjet–finn háborút, jó helyen jár!

A Napi Történelmi Forrás és műhely első kötetét tartja kezében az Olvasó. A fiatal történészekből, könyvtárosokból, szociológusokból és nyelvészekből álló szerzőgárda célja, hogy tudományos alapossággal, de könnyed, olvasmányos stílusban, sok illusztrációval, online felületein naponta frissülő tartalommal mutassa be a valójában (nem) mindennapi történelmet. E kötet egy sajátos válogatás szerzőink már megjelent (de bővített, átdolgozott) írásaiból, és eddig még nem publikált tanulmányaikból.

További részletek, érdekességek:
ntf.hu

Vélemény a könyvről a zsurpubi.hu oldalon olvasható.Szerző: Balogh-Ebner Márton – György Sándor – Hajnáczky Tamás (szerk.)
Cím: Nem mindennapi történelem. Válogatás a Napi Történelmi Forrás szerzőinek írásaiból I.
Információk: Keménytáblás, 276 oldal
ISBN: 978 963 693 753 9
Kiadás éve: 2017
Ár: 3 000 Ft
Kedvezményes ár: 2 100 Ft

Hasonló termékek

Történelmi töredékek. Válogatás a Napi Történelmi Forrás szerzőinek írásaiból III.

Történelmi töredékek. Válogatás a Napi Történelmi Forrás szerzőinek írásaiból III.

Balogh-Ebner Márton – György Sándor – Hajnáczky Tamás